Ik wil een proefnummer Ik wil me abonneren Ik wil media advies

Succesvol Agrio Relatie-event 2017

Donderdag 12 oktober vond het eerste Agrio relatie-event plaats. Ruim 80 geïnteresseerden verzamelden zich in Hotel-Villa Ruimzicht in Doetinchem. Het werd een zeer geslaagde middag, doordrenkt van de nieuwste trends op het gebied van marketing en communicatie!

Waar ligt uw focus komend jaar?

Op zeer korte termijn komt Agrio’s Mediagids weer uit!* De Mediagids is de laatste jaren een heuse brochure van maar liefst 66 pagina’s geworden die menig marketeer, adverteerder en communicatie-adviseur inspiratie biedt en handvatten geeft om met aandacht aan de slag te gaan. Zodat u uw agrarische doelgroep nog beter kunt bedienen én vasthouden.

4 Regiodagen bij de boer: daar moet het gebeuren!

Na de eerste succesvolle ‘Regiodag melkvee’ vorig jaar zomer in Vorden, borduurde Agrio voort op dit unieke concept. Dit jaar met vier Regiodagen, bij vier gepassioneerde melkveehouders in alle vier de gewesten van het land. U kent het wel: Oost west, thuis best… bij de boer, want daar moet het gebeuren!

Voor het hoogste bereik in agrarisch Nederland

Sinds de oprichting in 1990 is Agrio uitgegroeid tot een veelzijdig en bloeiend mediabedrijf met sterke agrarische wortels. Door de inzet van zo’n 70 communicatie-professionals weet Agrio precies wat er leeft in agrarisch Nederland. Dankzij een onafhankelijke en kritische verslaggeving worden boeren continu voorzien van hoogkwalitatieve vakinformatie die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering.
Daarnaast maakt Agrio samen met bedrijven uit de agribusiness de vertaalslag voor hun optimale communicatie.

Regionale media

De vier regionale landbouwvakbladen - Vee & Gewas, Veldpost, Stal & Akker en Agraaf -  brengen regionaal maar ook algemeen en sectorgericht landbouwnieuws, afgestemd op het eigen verspreidingsgebied. De reportages bij collega's om de hoek, de aankondigingen van open dagen, de 'vertaalslag' van het landelijke nieuws en het nieuws uit de buurt hebben de bladen een vaste positie bezorgd aan de boerenkoffietafel. 

Sectorale media

De trendsettende sectorvakbladen staan bekend om de onafhankelijke, vakinhoudelijke en rijke redactionele inhoud. De websites bieden puur sectoraal nieuws en kennis en hebben een ijzersterke navigatie. Gratis en vrij toegankelijk zonder inlog of registratie. Nieuwsbriefabonnees ontvangen de meest relevante sector ontwikkelingen in hun mailbox. De competities en events zijn gericht op interactieve kennisoverdracht van specifieke thema's binnen een sector.

Meer communicatie...

Naast de regionale en sectorale mediakanalen heeft Agrio een scala aan producten en diensten om uw marketingcampagne extra rendement te geven. Zo bevat Agrio’s Agrarische Database (AAD) ruim 60.000 actuele agrarische adressen, met al hun bedrijfsspecifieke kenmerken, is video steeds vaker de verbindende marketingtool en zorgt het callcenter voor optimaal resultaat uit uw DM-campagne. Deze producten en diensten maken steeds vaker onderdeel uit van de crossmediale aanpak van onze relaties.

Sectorale media

Agrio heeft in de loop der jaren trendsettende sectorvakbladen, vernieuwende sectorwebsites, nieuwsbrieven, competities en events ontwikkeld. Stuk voor stuk met een eigen karakter en dynamiek.

Akkerbouw


Akkerwijzer Sector Vakblad


Akkerwijzer.nl Sector Portal


Akkerwijzer.nl Nieuwsbrief


Akkerwijzer Kennispartner


Topbodem Contest


Varkenshouderij

Pig Business

Onafhankelijk vakblad voor de varkenshouder

Toonaangevend ondernemersblad voor varkenshouders. Waarin inzicht wordt gegeven in complexe vraagstukken en waarin de ondernemersvisie wordt aangescherpt.


Pig Business Sector Vakblad


Pigbusiness.nl Sector Portal


Pigbusiness.nl Nieuwsbrief


Pig Business Kennispartner


PIG Business thema-avonden Event


Pluimveehouderij

Pluimveeweb

Onafhankelijk vakblad voor de pluimveehouderij

Het vakblad biedt pluimveehouders diegaande informatie en extra aandacht voor de belangrijkste thema's, waarbij de redactie goed kijkt naar de verdeling tussen de vleeskuiken-, leg- en vermeerderingssector.


Pluimveeweb Sector Vakblad


Pluimveeweb.nl Sector Portal


Pluimveeweb.nl Nieuwsbrief


Pluimveeweb Kennispartner


Pluimveeweb thema-avonden Event


Symposium Hogere Pluimveegezondheid Event


Mechanisatie

Regionale Landbouwbladen

Met de vier regionale landbouwvakbladen staan we dicht bij de boer

Vier onafhankelijke landbouwvakbladen - Vee & Gewas inmiddels al 29 jaar - die de basis vormen en waar we terecht trots op zijn. De reportages bij collega’s om de hoek, de aankondigingen van open dagen, de ‘vertaalslag’ van het landelijke nieuws en het nieuws uit de buurt hebben de bladen een vaste positie bezorgd aan de boerenkoffietafel.

Agrio's Agrarische Database

Het kloppende hart van iedere organisatie is de kennis over haar klanten, de te voeren campagnes, de websites en de markt waarin zij zich begeeft. Met die kennis maken we de juiste keuzes en sturen we tijdig bij. Agrio heeft een heel bijzonder kloppend hart: AAD, Agrio’s Agrarische Database. AAD bevat ruim 60.000 actuele adressen, waaronder nagenoeg alle Nederlandse boeren, met al hun bedrijfsspecifieke kenmerken.

Geselecteerde adressen huren of kopen op basis van uw criteria

Voor éénmalig gebruik kunt u adressen huren. De adressen worden geselecteerd op basis van uw criteria. Het verkrijgen van additionele gegevens behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u een adressenbestand vaker gebruiken? Dan kunt u ervoor kiezen een adressenbestand te kopen.

Verhoog het rendement van uw marketingcampagne

De ervaring leert dat een actieve nabelactie door het callcenter een belangrijk onderdeel is om het rendement van een marketingcampagne te verhogen. Het callcenter heeft de expertise, ervaring en affiniteit met de agrarische sector om uw producten en diensten een extra verkoopimpuls te geven.

Media & Design

De grafisch vormgevers, webdevelopers, illustrator en videospecialisten zijn dagelijks actief in hun vak. Voor Agrio, maar ook voor onze relaties. Een bedrijfsvideo, testimonial, marketingconcept, magazine of responsive website? Geen probleem, maken we voor u! En graag denken wij met u mee om uw boodschap optimaal en creatief bij uw doelgroep te krijgen, want daar gaat het om. Maak kennis met de afdeling Media & Design!

Grafische vormgeving

Ontwerpen met gevoel voor kleur en detail in de breedste zin van het woord.

Of het nu gaat om brochures, folders, huisstijl, beletteringen of andere visuele communicatiemiddelen, niets is te gek voor de grafische vormgevers van Agrio.

Fotografie

Onze fotografen zorgen voor een pakkend beeld op uw website of drukwerk

Zorg voor een professionele uitstraling door middel van uw foto's. Een goede foto maakt het verschil en heeft alle elementen om uw boodschap optimaal in te vullen, voor uw website, drukwerk of andere communicatie.

Overig Online + Specials

Landbouwagenda.nl bundelt op overzichtelijke wijze alle evenementen. Landbouwfilmpjes.nl is een prachtig free publicity kanaal. Boer & Bouw is een toekomstgericht magazine voor de agrarische ondernemer. Vork brengt meningen en opinies over voedsel, voedselproductie en voeding.

Delen, plannen en promoten van uw activiteiten

De meest complete online agenda van agrarisch Nederland maakt dat ú uw activiteiten perfect kunt plannen. U ziet hier in één oogopslag of er nog ruimte is voor een open dag, of waar de beurzen zijn. Het maakt Landbouwagenda.nl tot een ideaal planmiddel. Met deze goedbezochte digitale agenda bent u bovendien optimaal zichtbaar.

24/7 landbouwgerelateerde filmpjes, audio-opnames en foto's

Een prachtig free publicity kanaal waar volop, eenvoudig en snel foto- en videomateriaal wordt gedeeld. De site heeft een onderverdeling in categorieën, een weblog en de mogelijkheid om foto’s, geluiden en documenten als werktekeningen, schetsen, folders en handboeken te presenteren, bekijken en bespreken. Er wordt veelvuldig van het chat- en community gedeelte gebruik gemaakt en er zijn regelmatig acties en foto- en videowedstrijden.

Toekomstgericht magazine voor de agrarische ondernemer

Boer & Automatisering geeft de boer praktische handvatten, schets de nieuwste ontwikkelingen, signaleert kansen en beschrijft valkuilen. Crossmediaal via vakbladen, websites en nieuwsbrieven van Agrio.

Toekomstgericht vakblad voor de agrarische ondernemer.

Op zaterdag 9 december verschijnt voor de zevende keer het vakblad Boer & Bouw. Deze jaarlijkse specialistische uitgave bevat een schat aan actuele informatie over het moderne bouwen en alle daarmee samenhangende informatie. Het thema wordt crossmediaal geïntegreerd in de vakbladen, sectorwebsites en –nieuwsbrieven.

Prikken in de voedselketen

Vork is een magazine voor betrokkenen bij de voedselketen. Het brengt 4 keer per jaar meningen en opinies over voedsel, voedselproductie en voeding. Voedsel is geworden van iets dat je al dan niet met smaak in je mond stopt om te overleven tot een onderwerp van discussie aan de eettafel, in de politiek, het bedrijfsleven en in de media. Affaires, zoals EHEC, dioxine en paardenvlees geven wantrouwen richting boeren en verwerkende industrie. Tijd voor kritische reflectie.

Postadres:
Postbus 168
7040 AD ´s-Heerenberg

Bezoekadres:
Handelsweg 2
7041 GX ´s-Heerenberg

 • +31 (0) 314 - 68 44 48
 • +31 (0) 314 - 68 20 08
 • +31 (0) 314 - 68 22 93
 • +31 (0) 314 - 68 20 08
 • +31 (0) 314 - 68 22 79
 • +31 (0) 314 - 35 99 78
 • +31 (0) 314 - 62 64 35
 • +31 (0) 314 - 68 20 08
 • +31 (0) 314 - 68 44 48
 • +31 (0) 314 - 68 20 08
 • +31 (0) 314 - 62 64 31 (print)
 • +31 (0) 314 - 62 64 32 (online)
 • +31 (0) 314 - 35 99 78
 • (print)
 • (online)
 • +31 (0) 314 - 62 64 37
 • +31 (0) 314 - 68 20 08

Postadres:
Postbus 106
7040 AC ´s-Heerenberg

 • +31 (0) 314 - 62 64 38
 • +31 (0) 314 - 35 99 78
 • Volg A12 Arnhem richting Oberhausen (D)
 • Grensovergang
 • Neem afslag 's-Heerenberg / Emmerich
 • Ga rechts richting 's-Heerenberg
 • Grensovergang
 • Ga linksaf op de rotonde (2e afslag)
 • Neem tweede weg rechts (Goorsestraat)
 • Neem eerste weg rechts (Handelsweg)
 • Het eerste pand aan de rechterzijde is Agrio
 • A18 Afslag Doetinchem Centrum / Zeddam
 • Richting Zeddam
 • Door Zeddam richting ´s-Heerenberg
 • In ´s-Heerenberg 2x rotonde rechtdoor (half rond)
 • Neem eerste weg links (Goorsestraat)
 • Neem eerste weg rechts (Handelsweg)
 • Het eerste pand aan de rechterzijde is Agrio