Vakblad Akker heet nu Akkerwijzer

0

Vakblad Akker heet voortaan vakblad Akkerwijzer. Voor telers en agribusiness die zich verbonden voelen met ons vakblad is dat misschien even wennen. Waarschijnlijk duurt het nog vele jaren voordat de naam Akker in het woordgebruik helemaal is verdwenen. Onze eerste naam Akker Magazine horen we ook nog steeds.

Deze nieuwe stap zetten we wel met een belangrijke reden. We denken onder de merknaam Akkerwijzer een krachtigere positie in te kunnen nemen binnen het medialandschap van akkerbouwers. Agrio, de uitgever van Akkerwijzer, wil de belangrijkste onafhankelijke informatiebron zijn voor akkerbouwers in Nederland. Die positie hebben we al met dit vakblad, willen we bereiken met onze website en willen we gaan starten door structureel bijeenkomsten te gaan organiseren.

Om dat te bereiken zullen we informatie moeten brengen die er toe doet. Dat lukt volgens ons alleen met een krachtig aanbod, die zowel voor u als teler als het bedrijfsleven als waardevol wordt gezien. Wij denken alle ingrediënten in huis te hebben, maar misten nog één merknaam. Het veranderen van een websitenaam brengt meer risico’s met zich mee dan bij een vakblad. Dat verklaart de keuze voor de merknaam Akkerwijzer.

Onder deze noemer hopen we ons vakblad, website en evenementen verder te kunnen versterken en daarmee de onafhankelijke rol die we spelen.

Categorieën Algemeen

Tags Rebranding

Reacties Nog géén reacties


Plaats een reactie

Nog geen reacties

Meer RSS