Van vakblad tot multimediaal platform

0

Pig Business bestaat dit jaar tien jaar! In tien jaar tijd is Pig Business uitgegroeid tot hét platform voor de varkenshouderij en heeft in die tien jaar een stevige positie ingenomen als het gaat om leveren van waardevolle, onafhankelijke kennis aan varkenshouders.

Het jubileum werd afgelopen woensdagavond gevierd in Nederweert-Eind met veel varkenshouders, bestuurders van sectorale organisaties en bedrijven, en zes speciale gasten die in de afgelopen tien jaar hun bijdrage hebben geleverd aan het vakblad, de website of thema-avonden van Pig Business.

Van vakblad tot multimediaal platform
Het begon met de eerste uitgave van het vakblad, dat zich de eerste jaren nadrukkelijk profileerde als een uitgave speciaal voor ondernemende en ambitieuze varkenshouders. die bepalend waren binnen de varkenshouderij. In 2013 werd de digitale stap gezet door een website te lanceren waar we eigen nieuws en nieuws uit andere bronnen brachten, om zo een startpagina voor de varkenshouder te creëren. Wederom door goed te luisteren naar de behoefte van varkenshouders. Tegelijk begon de samenwerking met FarmFocus van Johnny Hogenkamp voor het organiseren van bijeenkomsten. Zowel de website als de thema-avonden bleken in een behoefte te voorzien, waardoor er al snel een locatie voor thema-avonden bijkwam in Nederweert-Eind.

Pig Business presenteerde 1 december jl. een volledig nieuw gebouwde website. De vormgeving is flink opgepoetst en in een modern jasje gestoken. De site is geschikt voor weergave op iedere pc, zowel desktop als laptop, mobiele telefoons en tablets, is beeld gedreven en daardoor rustiger en overzichtelijker.

Er is goed gekeken naar het gedrag en de wensen van varkenshouders waardoor er nu meer aandacht is voor video's. Ook biedt de website nu nog meer mogelijkheden en functionaliteiten voor communicatieboodschappen van kennispartners, campagnematig en structureel.

De belangrijkste vernieuwingen

  • Een volledig nieuw design
  • De website is een stuk sneller en gebruiksvriendelijker geworden
  • Veel meer én groter beeld en video's
  • Marktcijfers en marktgrafieken zijn toegevoegd zodat trends beter inzichtelijk zijn
  • Reageren op artikelen kan nog steeds, maar met inlog, zodat de redactie in discussie kan treden
  • Nieuwe, opvallende bannerformaten
  • Meer targetingmogelijkheden, bijvoorbeeld op diergezondheid, voeding
  • Kennispartners hebben meer mogelijkheden voor contentmarketing, zoals bijvoorbeeld ABAB
  • Meer mogelijkheden voor leadgeneration

► Bekijk alle mogelijkheden in de Pig Business-mediakit

Verder groeien
Benieuwd hoe Pig Business.nl u (verder) kan laten groeien? Maak dan nu een afspraak.

Categorieën Algemeen, /website, Video

Tags website, pigbusiness.nl, varkenshouderij, marktcijfers, marktgrafieken, contentmarketing, leadgeneration, kennispartner

Reacties Nog géén reacties


Plaats een reactie

Nog geen reacties