Waar ligt uw focus komend jaar?

0

Met ons uitgebreide portfolio zijn wij de verbindende schakel in de informatievoorziening binnen de agrarische sector. Op zeer korte termijn komt onze Mediagids* weer uit, de onmisbare brochure voor de agrarische sector die menig marketeer, adverteerder en communicatie-adviseur inspiratie biedt en handvatten geeft om ook in 2018 met aandacht aan de slag te gaan.

Boeren beroeren
Agrio laat een frisse wind waaien in de agrarische uitgeefbranche. Vooruitstrevend zonder pretentieus te zijn. In de praktijk merken we nogal eens de verbazing van klanten hoe uitgebreid ons portfolio inmiddels is en hoeveel we als mediabedrijf te bieden hebben. De Mediagids geeft een compleet beeld van ons brede portfolio met vakbladen, websites, digitale nieuwsbrieven, evenementen en social media kanalen, dat wij crossmediaal uitgeven. Zonder onze afhankelijkheid te verliezen fungeren we als ambassadeur voor de boer. Boeren zijn daardoor loyaal aan onze merken. De kracht van die relatie kunnen we inzetten voor uw doel. We helpen u niet alleen boeren te bereiken, maar ze ook echt te beroeren. We brengen in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daar bij passen. Samen met u maken we mediaplannen die effectief en efficiënt zijn.

Nieuwe sectorwebsites en marketingtools
Het komende jaar zetten we meer dan ooit in op groei en innovatie. Het afgelopen jaar zijn diverse formules van ons portfolio vernieuwd en de komende tijd worden alle sectorwebsites geheel vernieuwd. Online bereiken we een miljoenenpubliek. Onze events staan als een huis en worden verder uitgebreid. In de Mediagids leest u ook alles over nieuwe marketingtools om de boer te bereiken. Van eventmarketing met veel sfeer en beleving tot contentmarketing via het kennispartnerschap. Maar ook een uitgebreid artikel over de toegevoegde waarde van data-driven marketing: ‘Van lezers naar leads’.

Samen meer bereiken
Waar ligt uw focus in het nieuwe jaar? Het najaar is dé tijd om uw marketingplannen en keuzes te maken. We hopen u te inspireren om samen meer te bereiken.

* Wilt u zeker weten dat u op de verzendlijst staat of een extra exemplaar aanvragen, mail dan uw gegevens door naar marketing@agrio.nl o.v.v. 'Mediagids 2018'.

Categorieën Algemeen

Tags mediagids, tarieven, tarievengids, 2018, de boer, agrarische doelgroep

Reacties Nog géén reacties


Plaats een reactie

Nog geen reacties