werkenindelandbouw.nl. Landbouw vacatures voor alle sectoren, regio's en niveaus

Op zoek naar personeel in de landbouw? Plaats je vacature(s) op de nieuwe vacaturesite van Agrio. Werkenindelandbouw.nl brengt werkgevers en werkzoekenden in de agrarische sector bij elkaar. Eén poort naar de agrarische arbeidsmarkt waar actuele vacatures voor alle sectoren en niveaus te presenteren en te vinden zijn.

Spreek de juiste doelgroep aan

Het werven van goed en gekwalificeerd personeel is lastig. Dat gaat inmiddels veel verder dan het plaatsen van een vacature op de eigen website of een algemene vacaturebank. Kandidaten kunnen kiezen bij wie ze gaan werken of zijn niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Het is van belang de juiste én een grote doelgroep aan te spreken. Agrio heeft het hoogste bereik in agrarisch Nederland. Daardoor weet je zeker dat je via www.werkenindelandbouw.nl de doelgroep bereikt.

Pure focus op de agrarische sector

De nieuwe vacaturesite sluit naadloos aan op ons totaalaanbod. Deze agrarische focus biedt veel voordelen. Je kunt vacatures voortaan tegen een geringe vergoeding plaatsen en zowel latent als actief werkzoekenden bereiken. Werkzoekenden worden binnen hun sector op maat bediend, en kunnen zoeken op sectorniveau.

Doorplaatsing op alle portals

De vacatures worden ook geïntegreerd op de regio- en sectorportals met een vacatureladder. Dat vereenvoudigt voor werkzoekenden het zoeken en voor bedrijven het plaatsen. Ook gaan de vacatures mee in de regio- en sectornieuwsbrieven voor een maximaal bereik.

Volg werkenindelandbouw

Werkenindelandbouw.nl is ook actief op diverse social media. Volg ons op Facebook of Twitter zodat je altijd geïnformeerd blijft.

Vacature plaatsen

Vacature zoeken