achtergrond afbeelding

Leadgeneratie, dichterbij de boer met data

Kwalitatieve leads genereren

Welke kennis is nu relevant voor varkensboeren? Wat zijn online zoekopdrachten van melkveehouders? Welke thema’s spelen er bij akkerbouwers? En hoe zit het met de boeren in het Noorden van ons land? Bij specifieke vragen over agrarische doelgroepen vind je bij ons de antwoorden. Want wij kennen de boer.

Al meer dan 30 jaar spreken wij met boeren. Voor interviews, bedrijfsreportages en kennisartikelen. Daarnaast hebben wij een omvangrijke database opgebouwd: Agrio’s Agrarische Database. Hierin staan nagenoeg alle boeren van Nederland. Dit biedt ons waardevolle inzichten in de interesses, het online zoekgedrag en de vraagstukken die leven bij boeren. Op basis van deze data creëren we doelgroepgerichte campagnes, met succes!

Het effect van data-driven marketing

Het effect van data-driven marketing

Leadgeneratie is binnen elk bedrijf een belangrijke taak voor de marketing- en salesafdeling. Om leads te genereren zetten ondernemers in de agrarische sector vaak event- en beursdeelnames in. Slim! Maar wist je dat andere middelen minstens zo effectief zijn? Data speelt hierbij een belangrijke rol.

Door data slim te combineren met goede content kunnen wij jouw bedrijf verbinden met geïnteresseerde boeren. Zo bouwen wij samen de beste funnel om in contact te komen met jouw doelgroep.

Je kunt media op verschillende manieren inzetten om leads te genereren: via contentmarketing, via eventmarketing (live en/of digitaal) en via een project. Onze marketingspecialisten denken graag met je mee. Neem contact met ons op, telefonisch +31 (0)314 - 626435 of per e-mail marketing@agrio.nl.

Bereik jouw doelgroep met onze database

Adressen matchen

Laat je database matchen met Agrio’s Agrarische Database en krijg direct inzicht in de actualiteit van je database. Adressen matchen vanaf € 90 per match.

Bijsluiters

Informeer jouw doelgroep zeer gericht en specifiek via direct mail, bijvoorbeeld een flyer of bijsluiter. Deze kan samen met één of meer uitgaven van Agrio worden verstuurd. Je profiteert dan direct van het bereik van onze merken en de waardering hiervoor. Dit draagt tevens bij aan de effectiviteit van de campagne. Het is mogelijk om een bijsluiter mee te sturen voor de gehele oplage van het betreffende blad, maar ook voor een daarin geselecteerde groep.

Telemarketing

Afspraken inplannen voor accountmanagers? Jouw producten een extra verkoopimpuls geven? Het nabellen van warme leads? Een gedegen marktonderzoek uitvoeren? Met een gedreven team van telemarketeers zijn wij in staat de meest uitdagende campagnes tot een succes te maken. Onze mensen hebben de expertise en ervaring. En ze hebben affiniteit met de agrarische sector, waardoor ze de taal van de boer spreken. Het resultaat: een succesvolle telemarketingcampagne. Zet ons telemarketingteam in voor telefonische verkoop, afsprakengeneratie, marktonderzoek en leadopvolging.