achtergrond afbeelding

Online, bij de boeren in beeld

Online je doelgroep bereiken

Hoewel nog weleens wordt beweerd dat de agrarische sector traditioneel is, kunnen wij je garanderen dat ook boeren online hartstikke actief zijn. Van Melkvee tot Akkerwijzer, en Veldpost van tot Stal & Akker: niet voor niets maken al onze mediamerken de afgelopen jaren ook online een stabiele groei door.

Online biedt je vele mogelijkheden om in contact te komen met je doelgroep. Belangrijker dan ooit is communicatie waarmee jij jouw ideale klant echt verder helpt. Als je dat lukt, kun jij de hele agrarische wereld bereiken. Neem contact op onze marketingspecialisten via telefoonnummer +31 (0)314 - 626435 of per e-mail marketing@agrio.nl.

Agrio online

Jij ligt praktisch in de hand van jouw klant

Elke keer als de boer zijn telefoon pakt, heb jij de kans om met hem te communiceren - ongeacht of ze jou kennen of niet. Met onze mediamerken bereiken wij de hele sector.

Ongeveer de helft van ons verkeer komt via Direct Traffic: oftewel, mensen die direct de url van het mediamerk in het adresbalk intikken. Dit laat zien dat onze merken zoals Akkerwijzer, Pluimveeweb en Agraaf opgeslagen zitten in het brein van de boeren. Zij komen dagelijks bij ons en weten precies wie wij zijn.

Daarnaast komt nog zo’n kwart van de bezoekers binnen via zoekresultaten. Dit betekent dat we waardevolle content plaatsen dat ook na de publicatiedatum bekeken wordt. We hebben dan ook een goede SEO-waarde waar ook jij op mee kunt liften.

Dit zijn de online mogelijkheden bij Agrio

Contentmarketing

Wil je de eerste gesprekspartner zijn voor de boer als hij op zoek gaat naar een oplossing voor zijn probleem? Start dan met contentmarketing. Deel je kennis en kom in contact met de boeren en praat over jullie raakvlak. Zo bouw je aan een duurzame relatie en loyale klanten.

Display adverteren

Display adverteren is een vorm van online adverteren in allerlei bannerformaten op de websites van Agrio. Je kunt bannering inzetten via desktop, mobiel, breed ingezet of heel specifiek voor een bepaalde doelgroep.

Digitale nieuwsbrieven

Een belangrijk middel om de boeren te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de digitale nieuwsbrief. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat mooie openingsratio. Je kunt met een banner of advertorial adverteren in de digitale nieuwsbrief.

Special newsletter

Een Special Newsletter is een digitale nieuwsbrief die wij verzenden naar de ontvangers van één of meerdere nieuwsbrieven van Agrio. De content en de vormgeving van de Special Newsletter zijn gepersonaliseerd. Zo staat er één thema centraal en wordt de commerciële content van één adverteerder gecommuniceerd. Ook de vormgeving wijkt af van onze reguliere nieuwsbrieven.

Video

De afgelopen jaren is de populariteit van video ontzettend toegenomen. Dat is ook logisch, want of je nou iets uit wilt leggen, een product wilt laten zien of je bedrijf wilt presenteren: video is het allerbeste middel om jouw boodschap te visualiseren. Het stelt je in staat om jouw verhaal als een levensechte beleving te communiceren, thuis bij de boeren op de bank. Fantastisch toch?

Bereik jouw agrarische doelgroep online

Ben jij opzoek naar Melkveeboeren? Wil je iets vertellen aan pluimveehouders? Of toch akkerbouwers? Voor elke doelgroep hebben wij een mediamerk om jouw volgende potentiële klanten te bereiken. Zelfs op regionaal niveau kunnen wij door heel Nederland heen jou helpen je boodschap bij de juiste personen over te brengen. Bekijk hieronder onze verschillende mediamerken: