achtergrond afbeelding

Interactief kennis uitwisselen

Op het juiste moment in beeld

Webinars zijn enorm in opkomst. Het is een effectief middel om bij potentiële klanten onder de aandacht te komen. Je komt in beeld wanneer zij zich in een vraagstuk verdiepen en oplossingen daarvoor (onder)zoeken. Het ideale moment om jezelf als expert te laten zien.

Webinar is een samenvoeging van web en seminar, of wel: het is een online college. Iets waaraan we tijdens de pandemie in rap tempo gewend zijn geraakt. Een webinar biedt vele voordelen t.o.v. een live event, maar daarover verderop meer.

Benieuwd of een webinar iets voor jou is? Of wil je tips en hulp bij de uitvoering ervan? Neem contact met ons op. Onze specialisten van marketing en mediaproductie helpen je graag verder. Bel ons op +31 (0)314 - 626435 of stuur een e-mail marketing@agrio.nl.

Het effect van een webinar

Deelnemers die zich aanmelden voor een webinar zijn oprecht geïnteresseerd. Zij willen wijzer worden over het onderwerp. Door de webinar leren zij jou kennen als expert. Professioneel, betrouwbaar en behulpzaam. Je bouwt hierdoor een hechte band op met je doelgroep.

Webinars hebben verschillende voordelen t.o.v. live events. De productiekosten zijn lager, de productietijd is korter en toch bereik je een grotere doelgroep. Want geïnteresseerden die de livestream niet kunnen bijwonen, bekijken jouw webinar op een later moment. De deelnemers melden zich bovendien per e-mail aan en dat levert je de contactgegevens van waardevolle leads op.

Door polls, een quiz en het beantwoorden van kijkersvragen ga je tijdens het webinar direct het gesprek aan met de deelnemers. Zo kun je interactief kennis en ervaring delen. Hierdoor worden niet alleen de kijkers wijzer, maar jij ook! Een webinar biedt je inzichten in vragen die leven bij jouw doelgroep, maar ook waardevolle kijkersdata.