achtergrond afbeelding

Events, ontmoet je doelgroep

Hoogst persoonlijk

Direct contact met de klanten is de voornaamste argument voor een event. Hier kun je jouw doelgroep namelijk rechtstreeks benaderen. Spreek ze aan in het publiek, beantwoord hun vragen of geef persoonlijk advies. Die ene agrariër nog even aanspreken voor een één-op-één gesprek; op een live event is dit allemaal mogelijk.

Wij organiseren evenementen voor onze mediamerken en in opdracht van onze klanten. Veel is mogelijk, ook online. Zo zijn webinars zijn inmiddels een vast element in onze marketingmix geworden. Van productpresentaties, podcasts en nieuwsvideo’s tot éénmans-presentaties en ronde tafelgesprekken - allemaal volledig gepersonaliseerd in de eigen huisstijl. Informeer bij onze event coördinatoren naar de mogelijkheden, telefonisch +31 (0)314 - 626435 of per e-mail marketing@agrio.nl.

Pig Business thema avond
Pig Business thema avond

Waarom een event organiseren

  • Klanten begrijpen producten of diensten beter na een live evenement.
  • Na afloop van een evenement wordt het merk positiever ervaren door bezoekers.
  • Je creëert emotionele merkbinding oftewel trouwe klanten.
  • Live ontmoetingen zorgen voor directe leads.
  • Alle zintuigen worden geprikkeld.
  • De combinatie van online en live geeft optimale beleving.
  • Contentmarketing, de klant centraal zetten, interactie, awareness en beleving: in alle ontwikkelingen op marketinggebied hebben evenementen een rol.
  • Je ontvangt direct feedback op je merk of product.
Pluimveesymposium Agrio Events
Pluimveesymposium

Meer over live en online events

Agrio brengt al jarenlang boeren bij elkaar op evenementen om hen te informeren en te inspireren. Wil je je bedrijf laten zien op een evenement dat wij organiseren? Of heb je plannen voor je eigen event? Wat de wensen ook zijn; wij hebben de know-how en het organsiatietalent om jouw ideeën om te zetten in succesvolle evenementen. Live, online of beide!

Wil jij weten wat onze events voor jou kunnen betekenen? Of wil je eens ideeën uitwisselen? Neem contact op met onze event coördinatoren, telefonisch +31 (0)314 - 626435 of per e-mail marketing@agrio.nl.