achtergrond afbeelding

Laat zien wat je wilt vertellen

#1 Stoppen met je boerenbedrijf? - WATEA WEET 'T

Waarom zou je over iets schrijven, als je het ook gewoon kunt laten zien? Dat is de kracht van video, en daarom laten we je in dit geval graag bovenstaande video zien. Deze video hebben wij gemaakt als onderdeel van een marketingcampagne voor Ruimtevitaal Regisseurs. De campagne richtte zich op het zichtbaar maken van het programma WATEA bij boeren uit het Oosten van Nederland. Specifiek met deze video zorgen er ervoor dat we onder de aandacht willen komen bij de boeren met onderwerpen die voor hen herkenbaar zijn, zoals de overweging om te stoppen met je boerenbedrijf.

Wij bedenken, maken en publiceren video's die je helpen bij je marketingdoelstellingen. Hoe we dat doen, daar vertellen we je verderop meer over.

Benieuwd naar meer informatie over bovenstaand voorbeeld? Daarover kun je meer lezen Praktijkvoorbeeld Ruimtevitaal Regisseurs.

Video’s en series

Ook bij de boeren is online video de afgelopen jaren gigantisch in populariteit gestegen. De pandemie heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. Daarmee is online video ook een ontzettend effectief middel geworden voor je marketingdoelstellingen. Niet alleen bij mensen, maar bijvoorbeeld ook bij zoekmachines. Wist je dat Youtube (na Google) met twee miljard actieve gebruikers de grootste zoekmachine ter wereld is? En dat het Youtube-kanaal van Agrio maar liefst +80.000 abonnees heeft?

Van idee tot productie

Met telefoons die haarscherp kunnen filmen is het produceren van video’s erg makkelijk geworden. Maar hoe zorg je ervoor dat je video’s goed bekeken worden? En wat moet je eigenlijk maken om onder de aandacht te komen bij de boer? Ons videoproductie team helpt je graag op weg.

Of je nou alleen een script wilt, een productvideo of een volledige Youtube video-strategie: wij hebben de middelen, creativiteit en kennis in huis om je te helpen jouw marketingdoelstellingen te behalen.

Videoproducties Mediaproducties Agrio

Onbeperkte mogelijkheden

Een reportage om te inspireren. Een webinar of een korte docu om te informeren. Een spannende Youtube-serie om te entertainen. Wie jouw klant ook is en in welke fase hij van de klantreis zit: een goede videoproductie helpt je om de boer te bereiken en pakt zijn aandacht vast zodat jij jouw verhaal kunt vertellen. De mogelijkheden hiervoor zijn onbeperkt. Niet voor niets horen wij daarom ook zo vaak: "Oh, is dat ook mogelijk ja? Dat wisten we niet!"

Agrio online Website Video Youtube

Bereikcijfers

Onze video’s distribueren wij via onze mediamerken en ons Youtube-kanaal. Wist je dat wij in 2020 maar liefst 15.000 inschrijvingen hebben gehad voor onze webinars? En 3,5 miljoen view op Youtube?

Bekijk ons Youtube-kanaal

Video’s waar we trots op zijn

Om je te laten zien wat mogelijk is delen we graag enkele video’s waar wij enorm blij mee zijn en waarmee goede eindresultaten behaald zijn. Bezoek ons Youtube-kanaal voor meer video's.

Ontdek het zelf

Ben jij benieuwd naar wat ons videoteam voor jou kan betekenen? Of heb je andere vragen? Bel, mail of app gerust eens met onze media-adviseurs. Zij helpen je graag en vrijblijvend bij al je vragen.