achtergrond afbeelding

Bereik jouw doelgroep via onze mediamerken

En wie wil jij bereiken?

Zoek je melkveeboeren in het Noorden? Of loonwerkers in Utrecht? Misschien biologische akkerbouwers in het zuiden? Of wil je toch heel Nederland veroveren? Wellicht zelfs al opzoek naar pluimveehouders in Duitsland?

Welke doelgroep je ook wilt bereiken, wij kunnen je ongetwijfeld helpen met een ruime keuze uit maar liefst 16 mediamerken. Onder deze tekst kun je direct een filter kiezen voor je doelgroep of scroll gerust eens de hele pagina door.

Wil je dat wij met je meedenken? Geen probleem! Neem contact op met één van onze media-adviseurs!

Bel of mail een media-adviseur

Akkerwijzer Agrio

Akkerbouw

Dagelijks spreken wij via Akkerwijzer met duizenden boeren en een paar keer per jaar spreken wij ze in het veld tijdens de Akkerbouw-evenementen zoals Topbodem. En hoe wil jij ze spreken? Via het vakblad? Online? Of toch op een evenement? Of de beste optie: op allemaal?

Agri & Food

Waar de boeren aan begin van de voedselketen staan, maakt ons voedsel nog meer mee voordat melk, een hamburger of broccoli voor onze neus staat. Ook in deze fases kunnen wij doelgroepen bereiken met onze merken:

Melkvee

Via Melkvee staan wij elke dag in contact met melkveehouders door heel Nederland en op het evenement Topvoer spreken wij hen persoonlijk. En hoe wil jij ze bereiken? Wat sluit bij jouw marketingdoelstellingen aan?

Pluimveehouderij

Na het succesvol opzetten van een mediamerk voor de Nederlandse markt, zijn we inmiddels ook internationaal hard aan de werk aan het timmeren met de Duitse Geflügelnews. Wat zijn jouw ambities? Starten in Nederland of wil je al de grens over?

Landelijk

Wil je zichtbaar zijn in een specifieke sector of vakgebied? Bekijk onze sectorale mediamerken, elk met een onafhankelijk, eigen geluid en een landelijk bereik.

Mechanisatie

Met Trekkerweb brengen wij je het laatste nieuws in landbouwmechanisatie. Hier vind je video’s, foto’s, berichten en een actueel vraag en aanbod in trekkers en werktuigen.

Regionaal

Wil jij gericht aan de slag in een specifieke regio? Voor het Oosten hebben wij Vee & Gewas, het Noorden Veldpost, het Westen Agraaf en in het zuiden helpen wij de boer met Stal & Akker:

Varkenshouderij

Wil jij de varkensboeren helpen? Wij ook, en dat doen we op dagelijkse basis met Pig Business door middel van de website en online via de website. Waarom dit hét merk is om de varkensboeren te bereiken, leggen we je graag uit:

Andere sterke merken

Waar de boeren aan begin van de voedselketen staan, maakt ons voedsel nog meer mee voordat melk, een hamburger of broccoli voor onze neus staat. Ook in deze fases kunnen wij doelgroepen bereik met onze merken: