Nieuw platform: Ekoland.nl

voor biologische boeren, tuinders en geïnteresseerden in de biologische sector

26 oktober 2022 Bedrijfsnieuws

Tien maanden na de overname van het Ekoland magazine lanceert Agrio de nieuwe website Ekoland.nl. Dit digitale platform richt zich op de biologische landbouwsector in Nederland. Ekoland.nl brengt onafhankelijk nieuws en toont actuele marktontwikkelingen en beleidszaken. Ook delen wij praktijkervaringen en relevante onderzoeken. Onafhankelijk, kritisch en professioneel, zoals je van Ekoland gewend bent.

Gevierd vakblad krijgt nieuw digitaal platform

Ekoland is al meer dan 40 jaar een betrouwbare informatiebron voor de biosector in Nederland en Vlaanderen. Het vakblad verschijnt elf keer per jaar. Met de nieuwe website Ekoland.nl wordt het actuele biologische nieuws sneller verspreid. Ekoland.nl is hierdoor een interessant kanaal voor zowel biologische boerenbedrijven als ondernemers die zich hierin oriënteren.

Ekoland, al meer dan 40 jaar voor de biologische landbouwsector
Ekoland.nl nieuw digitaal platform

Altijd op de hoogte

Belangstellenden kunnen zich bovendien abonneren op de nieuwsbrief. De Ekoland nieuwsbrief verschijnt twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag. Boeren, tuinders en andere geïnteresseerden in de biologische sector kunnen zich ook inschrijven voor Ekolands pushberichten. Bij actueel nieuws of de publicatie van interessante artikelen verschijnt er dan een notificatie op de telefoon. Wie de website Ekoland.nl bezoekt ontvangt vanzelf een uitnodiging voor aanmelding.

Wat speelt er in de biologische landbouwsector

Ekoland schrijft over actuele onderwerpen die naadloos aansluiten op de informatiebehoefte van biologische boeren. Wij weten welke thema’s er spelen, dankzij een groot onderzoek dat wij afgelopen jaar hebben gehouden onder biologische boeren en tuinders. De inhoud van ons vakblad is hierop aangepast. Ook het digitale platform Ekoland.nl is op basis van dit onderzoek ontwikkeld.

Biologische boeren versterken

Met Ekoland willen wij biologische boeren en tuinders bijstaan in hun ondernemerschap. Wij bundelen en delen vakkennis en praktijkervaring. Biologische boeren en bedrijven kunnen zo een bron van informatie en inspiratie voor elkaar zijn. Hierdoor wordt de biologische landbouwsector in zijn totaliteit versterkt.

Ekoland.nl, nieuw digitaal platform voor biologische boeren

Onafhankelijke redactie en kennispartners

Onze onafhankelijke redactie staat dichtbij de boer. De één-op-één gesprekken leveren interessante interviews, kennisartikelen en praktijkcases op. Wij werken ook met kennispartners. Vanuit hun expertise delen zij relevante informatie voor een praktische bedrijfsvoering en teelt- en veehouderij. Deze artikelen worden aangeduid als kennispartner-artikelen. Het nieuwe Ekoland platform biedt ook vrij toegankelijke artikelen en diepgaande Topartikelen voor abonnees. De artikelen uit de printuitgave van Ekoland zijn ook op het digitale platform te lezen.

Benieuwd naar Ekoland?

Ontdek dit nieuwe digitale platform voor de biologische sector: Ekoland.nl. Door je aan te melden voor de Ekoland nieuwsbrief en pushberichten ben je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelen in de sector. Bij vragen over onze abonnementen (print en/of digitaal), neem je contact op met onze abonnementenservice, telefonisch +31 (0)314 - 682293 of per e-mail vakblad@ekoland.nl of abonneer direct.

Lees meer over Bedrijfsnieuws