achtergrond afbeelding

Agraaf, voor het Westen

Het mediamerk Agraaf

Agraaf houdt de boeren uit Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland dagelijks op de hoogte van het nieuws. Naast sectoraal en landelijk actualiteiten, brengt Agraaf ook nieuws uit de regio en dat is wat het merk zo sterk maakt. Via het vakblad Agraaf, de website Agraaf.nl, de nieuwsbrieven, en de social media-kanalen communiceren wij dagelijks met de boeren uit het Westen van het land.

Zit jouw doelgroep in het Westen? En wil jij samen met deze groep aan de slag? Werken aan je marketingdoelstellingen en de boeren verder helpen? Wat je wensen ook zijn: Agraaf is hét platform om aan je doelen te werken.

Download de mediakit

Alt

In gesprek met de boeren, over de boeren

In het Westen weten we met Agraaf veel boeren te bereiken. Ondanks dat het hoofdkantoor van Agrio in het Oosten zit, reizen onze redacteuren ook regelmatig af naar de andere kant van het land om in kaart te brengen wat er speelt en leeft. Hoewel het dialect nog weleens verschilt, spreken zij toch dezelfde taal en wordt het Westen van het land ook goed gedekt:

24.030

Unieke bezoekers online per maand

5.025

Exemplaren van het vakblad

31%

Openingsrate nieuwsbrief

Alt

Ook in het Westen zijn wij de beste:

Vakblad Agraaf

Het vakblad Agraaf is een gevestigde naam in het Westen en heeft dan ook een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • 5.025 exemplaren
  • 26x keer jaar

Website Agraaf.nl

De website Agraaf.nl voorziet boeren uit het Westen dagelijkse van nieuws en kennis. Dat de boeren uit deze regio ons weten te vinden, mag duidelijk zijn:

  • 34.033 sessies per maand
  • 24.030 unieke bezoekers per maand
  • 42.752 paginaweergaven
  • 01.56 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief Agraaf

Een belangrijk middel om de boeren dagelijks te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de nieuwsbrief van Agraaf. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat:

  • 3.967 ontvangers
  • 31% openingsrate
  • 2x per week verstuurd
Jan en Sabre

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletters, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Agraaf

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Agraaf.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Agraaf. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Agraaf.

Download de mediakit

Mediakit Regio