achtergrond afbeelding

Onze Weidevogels, samenleven op het boerenland

Ontdek Onze Weidevogels

Het Nederlandse boerenland weer een fijne verblijfplaats voor grutto’s en kieviten laten zijn - wat is daarvoor nodig? Met Onze Weidevogels bundelen we kennis en ervaring om hier antwoorden op te vinden. Betrokken partijen, zoals boeren, de Vogelbescherming Nederland, provincies en ook de Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer delen hun expertise. Zij zijn verenigd door hetzelfde doel: aandacht en bescherming voor weidevogels.

Onze Weidevogels is een initiatief van JEEN communicatie en Agrio. Kennis en nieuws over weidevogelbescherming publiceren wij via de online kanalen van Onze Weidevogels. Ook brengen wij twee keer per jaar een speciaal magazine uit, dat wordt verspreid onder 22.500 grondgebonden boeren, loonwerkers en andere geïnteresseerden. Wil je hieraan een bijdrage leveren? Word kennispartner en deel jouw expertise en ervaring in Onze Weidevogels.

Helicopterview over het land

Boeren zijn cruciaal als gastheer voor weidevogels, en weidevogels op hun beurt voor het imago van de sector. Daarbij wil Onze Weidevogels betrokken organisaties, bedrijven en initiatieven verbinden en communicatiekracht geven.

Onze Weidevogels verschijnt jaarlijks in januari en in april; de maanden waarop de boer direct met de kennis aan de slag kan. Het magazine Onze Weidevogels is in abonnementsvorm verkrijgbaar en wordt gratis verstrekt onder de abonnementhouders van de regionale landbouwbladen van Agrio. Laat je zien bij deze grote groep betrokken boeren en bedrijven, en word kennispartner van Onze Weidevogels.

Deel je kennis, toon je expertise

Magazine Onze Weidevogels

Nieuws en achtergrondverhalen omlijst door beelden van boerenlandvogels. Dit maakt Onze Weidevogels een fraai broednest van nieuwe kennis. Onze Weidevogels verschijnt twee keer per jaar met een oplage van 22.500 exemplaren.

Website Onze Weidevogels

Het hele jaar door actuele en relevante berichtgeving over de bescherming van weidevogels. Daarvoor bezoek je website van Onze Weidevogels.

Jan en Sabre

En we hebben meer middelen:

Naast het magazine en de website Onze Weidevogels bieden wij bij Agrio nog meer communicatiemiddelen. Zo produceren wij o.a. nieuwsbrieven, video's en magazines op maat gemaakt naar wens van onze klanten. Een gepersonaliseerde uitgave van Onze Weidevogel uitgave voorzien van eigen content, is hier een goed voorbeeld van. Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Onze Weidevogels.

Meer informatie