achtergrond afbeelding

PigBusiness, ons feestvarken!

Varkenshouder

Het mediamerk PigBusiness

In de Varkenshouderij is ons merk PigBusiness inmiddels een gevestigde naam. Via het vakblad, de website PigBusiness.nl, de nieuwsbrieven, de social media-kanalen én evenementen communiceren wij dagelijks met duizenden varkenshouders door heel Nederland.

De afgelopen jaren heeft PigBusiness een constante groei doorgemaakt en is dan ook goed bekend onder de varkenshouders. Met actuele nieuwsitems, verdiepende achtergrondverhalen en waardevolle reportages informeren wij op dagelijkse basis de boeren. Inmiddels kunnen wij ook zeggen dat PigBusiness een trouwe doelgroep heeft opgebouwd, en onderstaande cijfers laten dat dan ook zien.

Wil jij onder de aandacht komen bij de varkenshouders? Actief werken aan je marketingdoelstellingen? Jouw boodschap bij hen overbrengen Wat je plannen ook zijn: PigBusiness is hét mediamerk om aan je doelstellingen te realiseren.

Download de mediakit

Een goed gesprek begint bij de boeren thuis

Door regelmatig met boeren in gesprek te gaan weet onze redactie goed hoe het met de boeren gaat, wat er leeft en wat er speelt. Dat doen ze bij hen thuis, aan de keukentafel, zodat de redacteuren de doelgroep zo goed als mogelijk van informatie kan voorzien waar zij behoefte aan hebben. De bezoekers van PigBusiness weten dat, waardoor het merk elkaar verder groeit:

103.779

Unieke bezoekers online per maand

2.300

Exemplaren van het vakblad

35%

Openingsrate nieuwsbrief

70

Kwalitatieve bezoekers per evenement

80

Kijkers per uitzending Agrio TV Live

1.259

Facebook fans

Agrio_Redacteur_Bas_Lageschaar_Interview_Varkenshouder+Tim_Krabben_Uit_Mariënvelde
Bas Lageschaar (links) is één van onze Pig Business-redacteuren, in gesprek met Tim Krabben die in Mariënvelde samen met zijn vrouw een varkenshouderij heeft.

Wil jij bereiken wat wij bereiken?

Vakblad PigBusiness

Het vakblad PigBusiness is een gevestigde naam binnen de varkenshouderij en heeft dan ook een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • 2.300 exemplaren per jaar
  • 10x keer jaar

Website PigBusiness.nl

De website PigBusiness.nl voorziet varkensboeren uit heel Nederland (én daarbuiten) dagelijkse van nieuws en kennis. Dat varkensboeren ons weten te vinden, mag duidelijk zijn:

  • 251.624 sessies per jaar
  • 103.779 unieke bezoekers per jaar
  • 377.895 paginaweergaven
  • 02.06 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief PigBusiness

Een belangrijk middel om de boeren dagelijks te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de nieuwsbrief van PigBusiness. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat:

  • 4.601 ontvangers
  • 35% openingsrate
  • 3x per week verstuurd
Marketing middelen Agrio

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletters, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van PigBusiness.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in PigBusiness. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor PigBusiness.

Download hier de mediakit

Mediakit Pigbusiness