achtergrond afbeelding

Pluimveeweb, er altijd als de kippen bij!

Pluimveeweb

Het mediamerk Pluimveeweb

Pluimveeweb heeft zich de afgelopen jaren in de markt gevochten en is inmiddels een sterke naam binnen de pluimveehouderij (zo sterk zelfs, dat we inmiddels ook voor onze Oosterburen met een Duitse variant zijn gestart: www.gefluegelnews.de). Via het vakblad, de website Pluimveeweb.nl, de nieuwsbrieven, de social media-kanalen én evenementen communiceren wij dagelijks met duizenden pluimveeboeren door heel Nederland.

Onze redactie voorziet pluimveehouders van actuele nieuwsitems, verdiepende achtergrondverhalen en waardevolle reportages. Het merk is dan ook uitgegroeid tot een sterk merk met een doelgroep die dagelijks artikelen en video’s van Pluimveeweb consumeert. De sterke band met de pluimveeboeren voelen wij, en onderstaande resultaten laten dat ook zien.

Wil jij jouw boodschap overbrengen bij de pluimveeboeren? Bouwen aan jouw merk? Actief werken aan je marketingdoelstellingen? Wat je doelstelling ook is: Pluimveeweb is hét platform om aan je plannen te realiseren.

Download de mediakit

Luisteren bij de boeren, naar de boeren

De waarde van Pluimveeweb zit ‘m in onze redactie: onafhankelijk gaan zij te werk en bezoeken regelmatig boeren om echt goed te leren en begrijpen wat er speelt. Zo stemmen wij de redactionele inhoud af op de informatiebehoefte van de pluimveehouders zodat wij hen op een zo’n goed mogelijke manier kunnen helpen. De cijfers van Pluimveeweb zijn sinds de start dan ook hard gegroeid:

41.218

Unieke bezoekers online per maand

2.800

Exemplaren van het vakblad per jaar

38%

Openingsrate nieuwsbrief

75

Kwalitatieve bezoekers per evenement

200

Kijkers per uitzending Agrio TV Live

1.660

Facebook fans

Alt
Tom Schotman (rechts) is één van onze Pluimveeweb-redacteuren, in gesprek met Henk Peters die in Didam samen met zijn zoon een pluimveebedrijf runt.

Wil jij bereiken wat wij bereiken?

Vakblad Pluimveeweb

Het vakblad Pluimveeweb is een gevestigde naam binnen de pluimveehouderij en heeft dan ook een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • +2.000 exemplaren per jaar
  • 8x keer jaar

Website Pluimveeweb.nl

De website Pluimveeweb.nl voorziet pluimveehouders uit heel Nederland (én daarbuiten) dagelijkse van nieuws en kennis. Dat pluimveeboeren ons weten te vinden, mag duidelijk zijn:

  • +146.348 sessies per jaar
  • +66.834 unieke bezoekers per jaar
  • +258.034 paginaweergaven
  • 02.05 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief Pluimveeweb

Een belangrijk middel om de boeren dagelijks te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de nieuwsbrief van Pluimveeweb. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat:

  • +4.301 ontvangers
  • 39% openingsrate
  • 3x per week verstuurd
Meer middelen

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletter, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen.

Alt

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Pluimveeweb.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Pluimveeweb. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Pluimveeweb.

Download de mediakit

Mediakit Pluimveeweb