achtergrond afbeelding

Rondje Agrarisch Nederland, landelijk bereik in de regio

Sterke mediamerken in de regio

Het Rondje Agrarisch Nederland bestaat (met de klok mee) uit de vier onafhankelijke, regionale landbouwvakbladen Veldpost, Vee & Gewas, Stal & Akker en Agraaf. Vier eigentijdse, crossmediale merken, die staan voor gedegen journalistiek zonder poespas. Vol nieuws, feiten, achtergronden en bedrijfsreportages. Daardoor weten boeren 24 uur per dag en zeven dagen per week wat er leeft en speelt.

De vier mediamerken staan dicht bij de regio, zijn betrokken bij de regio en zijn daar altijd aanwezig. Ze helpen boeren het agrarisch nieuws beter te duiden. Ze vormen al decennialang de verbindende factor tussen boeren en business. En dat geeft vertrouwen. In die context van vertrouwen is het, in combinatie met het hoogste bereik, goed adverteren.

Download de mediakit

Rondje Agrarisch Nederland

Zichtbaar in alle regio's

Rondje Agrarisch Nederland biedt je het hoogste bereik onder boeren in de regio. Ben je zichtbaar in onze regionale media, dan bereik je op een unieke manier boeren in het hele land. Veldpost, Vee & Gewas, Stal & Akker en Agraaf zijn betrouwbare, crossmediale mediamerken met een sterke binding met de boer. Al meer dan 30 jaar onafhankelijke en gedegen journalistiek, dat zie je terug in ons bereik:

42.750

Totale bereik (print + online) Rondje Agrarisch Nederland

29.950

Exemplaren totale print oplage Rondje Agrarisch Nederland

RAN

Laat je zien in de regio!

Rondje Agrarisch Nederland

De vier onafhankelijke, regionale landbouwvakbladen Veldpost,
Vee & Gewas, Stal & Akker en Agraaf bundelen hun bereik in een Rondje Agrarisch Nederland. Het resulteert in een unieke mix: landelijk nieuws met regionale differentiatie, én een groot bereik:

  • 29.950 exemplaren
  • iedere 14 dagen

Vier regionale websites

Rondje Agrarisch Nederland is er ook online. Je bent dan regionaal zichtbaar op vier informatieve, goedbezochte websites: agraaf.nl, vee-en-gewas.nl, stal-en-akker.nl en veld-post.nl. De vier mediamerken zijn ook actief op Twitter en Facebook.

  • 42.750 totaal bereik: print en online

Vier informatieve nieuwsbrieven

Lift mee op vier regionale nieuwsbrieven met een Rondje Agrarisch Nederland. Je belandt direct in de mailbox van boeren in de regio. Kies voor vier nieuwsbrieven en behaal landelijke dekking.

  • ​​​​​Veldpost 7.817 ontvangers
  • Vee & Gewas 6.787 ontvangers
  • Stal & Akker 6.481 ontvangers
  • Agraaf 3.961 ontvangers
Meer middelen

Van adverteren tot crossmediale marketingcampagnes

Wij hebben alles in huis om jouw boodschap een groot bereik te bieden: vakbladen, websites, nieuwsbrieven en social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen we marketingmiddelen op maat, zoals nieuwsbrieven die volledig zijn opgebouwd met jouw content. Of Agrio TV Live uitzendingen, waarin wij met jou een uur lang boeren informeren over een specifiek thema. Een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees behoort ook tot de mogelijkheden. Laat je adviseren en inspireren door onze collega’s van marketing en mediaproductie, telefonisch +31 (0)314 - 626435 of per e-mail marketing@agrio.nl. Wij kunnen je vrijwel overal mee helpen:

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Rondje Agrarisch Nederland.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Rondje Agrarisch Nederland. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Rondje Agrarisch Nederland.

Download de mediakit

Mediakit Regiobladen