achtergrond afbeelding

Stal & Akker, voor het Zuiden

Het mediamerk Stal & Akker

De provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg worden al sinds 1990 elke dag op de hoogte gehouden van het belangrijkste agrarisch nieuws via Stal & Akker. Niet alleen sectoraal en landelijk nieuws, maar juist de regionale ontwikkelingen zijn het speerpunt van dit mediamerk. Via het vakblad Stal & Akker, de website Stal-en-akker.nl, de nieuwsbrieven, en de social media-kanalen communiceren wij elke dag met de boeren uit Zuid-Nederland.

Is jouw doelgroep ook woonachtig in het Zuiden? Zie jij kansen liggen om de boeren te helpen en jouw zichtbaarheid daar te vergroten? Wil jij actief aan je marketingdoelstellingen werken? Wat je doelen ook zijn: Stal & Akker is hét platform om aan je plannen te werken.

Download de mediakit

Alt

Niet tegen, maar mét de doelgroep praten

In het Zuiden zitten genoeg boeren die wij graag verder helpen via het merk Stal & Akker. Ook in onderin Nederland zijn de boeren goed vertegenwoordigd, en dus gaan onze redacteurs regelmatig bij hen langs om hun verhaal op te halen. Of het nou letterlijk tussen de mais is of aan tafel met een kop koffie: onze redactie hecht veel waarde aan een goed gesprek met de boeren. En dat zien wij terug in onze regionale cijfers:

9.591

Unieke bezoekers online per maand

8.375

Exemplaren van het vakblad

33%

Openingsrate nieuwsbrief

Alt

Doe jij mee? Dit zijn onze geluiden uit het Zuiden:

Vakblad Stal & Akker

Het vakblad Stal & Akker is een gevestigde naam in het Zuiden en heeft dan ook een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • 8.375 exemplaren per jaar
  • 26x keer jaar

Website Stal-en-akker.nl

De website Stal-en-akker.nl voorziet boeren uit het Zuiden dagelijkse van nieuws en kennis. Dat de boeren uit deze regio ons weten te vinden, mag duidelijk zijn:

  • 19.229 sessies per maand
  • 9.591 unieke bezoekers per maand
  • 31.804 paginaweergaven
  • 02.30 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief Stal & Akker

Een belangrijk middel om de boeren dagelijks te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de nieuwsbrief van Stal & Akker. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat:

  • 6.481 ontvangers
  • 33% openingsrate
  • 2x per week verstuurd
Jan en Sabre

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletters, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Alt

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Stal & Akker.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Stal & Akker. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Stal & Akker.

Download de mediakit

Mediakit Regio