achtergrond afbeelding

Trekkerweb, zichtbaar in beweging

Trekkerweb Agrio

Social media krachtpatser

Trekkerweb is Nederlands grootste mechanisatie mediamerk voor de landbouw en de groensector. Online worden we gevolgd door meer dan 220.000 youtube abonnees, 65.000 Facebookers en 45.000 Instagrammers. Deze trouwe fanbase weet ons ook in print te vinden. Zo belandt ons vakblad iedere maand bij 18.000 lezers op de keukentafel. Met een onafhankelijke redactie, specialistische merkpartners en een zeer betrokken lezersgroep is Trekkerweb steevast actueel en relevant. Dit is het veld waar jij jouw boodschap wilt communiceren!

Rest ons de vraag: welke brandstof breng jij in - kennis, innovatie, productaanbod of inspiratie? Toon op Trekkerweb jouw expertise en kom zichtbaar vooruit met een stevige positionering en nieuwe leads.

Download de mediakit

Crossmediaal met een enorm bereik

Op Trekkerweb.nl en de bijbehorende socials treffen fans en vakgenoten elkaar. Hier delen zij nieuws, innovaties en tips. Ben je zichtbaar op het grootste landbouwmechanisatiemerk van Nederland, dan zul je oogsten. In views, in contacten, in leads. Laat je overtuigen door ons bereik.

64.268

Unieke bezoekers online per maand

17.400

Exemplaren van het vakblad

25%

Openingsrate nieuwsbrief

Trekkersweb Agrio

Dit is ons bereik met Trekkerweb. Stap ook in!

Vakblad Trekkerweb

Trekkerweb valt op. Met een extra groot formaat en fraaie beelden is Trekkerweb al 21 jaar een geliefd en veel gelezen vakblad. De power van Trekkerweb zie je terug in het bereik:

  • 17.400 exemplaren
  • 11x keer jaar

Website Trekkerweb.nl

Het laatste nieuws in landbouwmechanisatie vind je op Trekkerweb.nl. Net als een groot scala aan video’s, foto’s, berichten en een actueel vraag en aanbod in trekkers en werktuigen.

  • 156.435 sessies per maand
  • 64.268 unieke bezoekers per maand
  • 273.088 paginaweergaven
  • 01.48 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief Trekkerweb

Tweewekelijks bereiken wij ruim 11.589 professionals met de nieuwsbrief van Trekkerweb. Ontdek deze interessante route naar jouw doelgroep.

  • 11.589 ontvangers
  • 25% openingsrate
  • 2x per week verstuurd
Jan en Sabre, afdeling mediaproductie

Er is nog meer!

Trekkerweb is een crossmediaalmerk. De site, het vakblad, de nieuwsbrief en natuurlijk de grote fanbase op de socials versterken elkaar en zijn daardoor een unieke plek om je als merk te laten zien. Maar er is meer! Wij hebben de middelen om je te helpen jouw doelgroep nog beter te bereiken. Zo realiseren wij unieke gepersonaliseerde nieuwsbrieven. Ook produceren wij Agrio TV Live uitzendingen, waarin wij met jou een uur lang boeren informeren over een specifiek thema. Of past een videoserie op onze Youtube-kanaal met +220.000 abonnees beter bij jouw marketingplannen? Onze marketing en mediaproductie specialisten helpen je graag vooruit. Bekijk onze mogelijkheden:

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Trekkerweb.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Trekkerweb. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Trekkerweb.

Download de mediakit

Mediakit Trekkerweb