achtergrond afbeelding

Vee & Gewas, voor het Oosten

Het mediamerk Vee & Gewas

Vee & Gewas helpt sinds 1987 al boeren uit Overijssel en Gelderland met het laatste landbouwnieuws. In dit deel van het land komen overwegend melkvee- en varkenshouderijen voor, gevolgd door een kleiner aantal akkerbouwbedrijven en pluimveebedrijven. Via het vakblad Vee & Gewas, de website Vee-en-Gewas.nl, de nieuwsbrieven en de social media-kanalen communiceren wij dagelijks met de boeren uit het Oosten van het land.

Zit jouw doelgroep in Oost-Nederland? En wil je graag specifiek deze boeren verder helpen? Jouw kennis met hen delen, zichtbaar zijn of bouwen aan je merk? Wat je plannen ook zijn: Vee & Gewas is hét platform om je plannen te realiseren.

Download de mediakit

Alt

Wij gaan het gesprek met de boeren aan

Als één van de allereerste mediamerken van Agrio heeft Vee & Gewas zijn naam goed kunnen vestigen in het Oosten. Onze redactie heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Ze schuiven regelmatig aan bij de boeren. Zij weten als geen ander wat er speelt in dit deel van het land en wat de boeren bezighoudt. Het regionale bereik laat dat ook zien:

32.268

Unieke bezoekers online per maand

8.400

Exemplaren van het vakblad

30%

Openingsrate nieuwsbrief

Alt

Dit is ons bereik in het Oosten. Ook iets voor jou?

Vakblad Vee & Gewas

Het vakblad Vee & Gewas is een gevestigde naam in het oosten en heeft dan ook een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • 8.400 exemplaren per jaar
  • 26x keer jaar

Website Vee-en-Gewas.nl

De website Vee-en-Gewas.nl voorziet boeren uit het oosten dagelijkse van nieuws en kennis. Dat de boeren uit deze regio ons weten te vinden, mag duidelijk zijn:

  • 46.185 sessies per maand
  • 33.268 unieke bezoekers per maand
  • 57.160 paginaweergaven
  • 01.47 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief Vee & Gewas

Een belangrijk middel om de boeren dagelijks te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de nieuwsbrief van Vee&Gewas. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat:

  • 6.787 ontvangers
  • 30% openingsrate
  • 2x per week verstuurd
Jan en Sabre

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletters, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Alt
Dit is Ruth van Schriek, één van de redacteuren en fotografen voor onder andere Vee & Gewas.

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Vee & Gewas.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Vee & Gewas. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Vee & Gewas.

Download de mediakit

Mediakit