achtergrond afbeelding

Veldpost, voor het Noorden

Het mediamerk Veldpost

Veldpost helpt boeren uit Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland met het laatste landbouwnieuws. Veldpost staat dicht bij de boeren door naast sectoraal en landelijk nieuws zich ook te focussen op regionale actualiteiten. Via het vakblad Veldpost, de website veld-post.nl, de nieuwsbrieven, en de social media-kanalen communiceren wij dagelijks met de boeren uit het Noorden van het land.

Zit jouw doelgroep in Noord-Nederland? En wil je graag specifiek deze boeren verder helpen? Jouw kennis met hen delen, zichtbaar zijn of bouwen aan je merk? Wat je plannen ook zijn: Veldpost is hét platform om aan je doelen te werken.

Download de mediakit

Het laatste landbouwnieuws uit Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland

Een goed begin, is aandachtig luisteren

Met de start van Veldpost heeft Agrio ook in het Noorden een goed bereik op weten te bouwen. Zeker in het noorden kun je goed met de poten in de klei staan, en dat is dan ook wat onze redactie graag doet: bij de boer langs om het gesprek met ze aan te gaan en te horen wat er bij hen leeft. Het regionale bereik onderstreept dat onze redacteuren goed op de hoogte zijn:

21.178

Unieke bezoekers online per maand

8.150

Exemplaren van het vakblad per jaar

31%

Openingsrate nieuwsbrief

Veldpost, het laatste landbouwnieuws

Dit is wat wij scoren in het Noorden. En jij?

Vakblad Veldpost

Het vakblad Veldpost is een gevestigde naam in het Noorden en heeft dan ook een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • 8.150 exemplaren per jaar
  • 26x keer jaar

Website Veld-post.nl

De website Veld-post.nl voorziet boeren uit het Noorden dagelijkse van nieuws en kennis. Dat de boeren uit deze regio ons weten te vinden, mag duidelijk zijn:

  • 43.877 sessies per maand
  • 21.175 unieke bezoekers per maand
  • 61.002 paginaweergaven
  • 02.25 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief Veldpost

Een belangrijk middel om de boeren dagelijks te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de nieuwsbrief van Veldpost. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat:

  • 7.817 ontvangers
  • 31% openingsrate
  • 2x per week verstuurd
Marketing middelen Agrio

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletters, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Veldpost, voor boeren in Noord Nederland

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Veldpost.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Veldpost. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Veldpost.

Download de mediakit

Mediakit regio Veldpost Noord Nederland