achtergrond afbeelding

GeflügelNews, de vleugels uitslaan in Duitsland

Het mediamerk GeflügelNews

Sinds 2022 is GeflügelNews een nieuw mediamerk in de Duitse pluimveesector. GeflügelNews brengt een verfrissend nieuw geluid; soms kritisch en altijd grondig en autonoom. De mensen achter dit kersverse mediamerk zijn beslist geen groentjes. De (native) redactie is ervaren en een vertrouwd gezicht in de pluimveesector. Zij voorzien pluimveeboeren van actuele en relevante kennis op de website GeflügelNews.de en onze wekelijkse nieuwsbrief.

Richt je ook op de +8.000 pluimveeboeren in Duitsland; stap in en groei mee met ons mee. GeflügelNews behaalt iedere maand 20% meer websitebezoekers. Dus deel je expertise, toon je bedrijf en maak met GeflügelNews een vliegende (her)start over de grens.

Download de mediakit

Pluimveehouder

Nieuw, bevlogen, relevant en groeiend - dit is GeflügelNews

De kracht van GeflügelNews is onze gedreven en ervaren redactie. Zij weten wat er speelt in de sector en zijn daardoor een waardevolle informatiebron voor pluimveehouders. GeflügelNews richt zich op de +8.000 pluimveehouders in Duitsland, een markt bijna vijf keer zo groot als Nederland. Ook boeren en agrarische bedrijven in andere Duitstalige landen, zoals Oostenrijk en Zwitserland, weten GeflügelNews langzaamaan te vinden. Dit is hét moment om in te stappen.

6.869

Unieke bezoekers online per maand

49,7%

Openingsrate nieuwsbrief

41,1%

Klikfrequentie nieuwsbrief

GeflügelNews

Zichtbaar in de Duitse pluimveesector

Website GeflügelNews.de

GeflügelNews.de publiceert relevante en actuele kennisartikelen over de pluimveesector in Duitsland. Hiermee richt de website zich op de +8.000 pluimveehouders bij onze Oostenburen.

Nieuwsbrief GeflügelNews

De nieuwsbrief van GeflügelNews levert informatie en inspiratie voor pluimveehouders. Deel ook jouw expertise en bereik Duitse pluimveehouders via onze wekelijkse nieuwsbrief.

Word jij onze nieuwe Wissenspartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij pluimveehouders ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door Wissenspartner te worden van GeflügelNews.

Meer informatie