achtergrond afbeelding

Topvoer, ingrediënten voor een goede oogst

Agrio Topvoer Melkvee

Wat is Topvoer

De kwaliteit van de oogst vindt zijn oorsprong in het voer. Met Topvoer brengen wij ruwvoer van eigen bodem extra onder de aandacht. Hierbij werken wij met Topvoercoaches, die op basis van actuele praktijkcases kennis en ervaring delen. Topvoer gaat in op de thema’s bodem en bemesting, gewas, oogst en voeren. Zo willen wij melkveehouders van de juiste informatie voorzien en ondersteunen bij problematiek rondom ruwvoer.

Is jouw expertise goed ‘voer’ voor melkveehouders? Laat je dan zien in Topvoer. Zo komt jouw boodschap op het juiste adres aan.

Wat je geeft, krijg je terug

Ruwvoer is in grote mate bepalend voor het rendement van melkveehouders. De dynamiek ‘wat je geeft, krijg je terug’ gaat ook op voor Topvoer. De samenwerking tussen melkveehouders, themapartners en Topvoercoaches is een vruchtbare bodem voor inzichten in ruwvoer. Deze praktijkervaringen en nieuwe kennis publiceren wij o.a. in Melkvee, op Topvoer.nl en via de Topvoer nieuwsbrieven. Zo sta je met Topvoer aan de kiem van nieuwe ontwikkelingen.

Melkvee Topvoer Agrio Topvoerpartner

Wil jij bereiken wat wij bereiken?

Vakblad Melkvee

Topvoer publiceert haar artikelen in het vakblad Melkvee, een gevestigde naam binnen de melkveehouderij met een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • +11.500 exemplaren per jaar
  • 12x keer jaar
Topvoerpartner worden

Word jij onze nieuwe Topvoerpartner?

Ook bij Topvoer geldt dat het geheel meer is dan de som der delen. Melkveehouders, themapartners en Topvoercoaches werken samen en bereiken meer. Word ook Topvoerpartner. Deel zichtbaar jouw expertise en verstevig zo jouw positie in de markt.