achtergrond afbeelding

Melkvee, ons paradepaardje!

Het mediamerk Melkvee

Melkvee is het mediamerk voor de Nederlandse melkveehouderij. Via het vakblad, de website Melkvee.nl, de nieuwsbrieven en social media-kanalen communiceren wij dagelijks met duizenden melkvee-boeren door heel Nederland.

Melkvee is een uniek en onafhankelijk platform met een gigantisch bereik en een toppositie in de melkveehouderij. Op een krachtige en praktische wijze worden melkveehouders via de website, het vakblad, de nieuwsbrief en tijdens evenementen geïnformeerd en geïnspireerd.

Je kunt hier je kennis delen, leads en data genereren, merkvoorkeur creëren en meer. Melkvee is dé plek waar je je doelstellingen realiseert.

Download de mediakit

Alt

Niet alleen vertellen, maar vooral ook luisteren

De kracht van het merk Melkvee is onze onafhankelijke redactie. Ze staan regelmatig met de poten in de klei in gesprek met de boer. Doordat wij niet alleen zenden, maar ook regelmatig met de boer praten weten wij precies wat er speelt. De bereikcijfers van Melkvee groeien dan ook al jaren:

138.364

Unieke bezoekers online per maand

11.250

Exemplaren van het vakblad

32%

Openingsrate nieuwsbrief

75

Kwalitatieve bezoekers per evenement

300

Kijkers per uitzending Agrio TV Live

5.763

Facebook fans

Agrio_Stefan_Buning_Interview_Melkveehouder
Stefan Buning (rechts) is één van onze Melkvee-redacteuren, in gesprek met Raymond Huine die samen met zijn zoon een melkveebedrijf runt.

Dit bereiken wij. Ook iets voor jou?

Vakblad Melkvee

Het vakblad Melkvee is een gevestigde naam binnen de melkveehouderij en heeft dan ook een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

  • 11.250 exemplaren
  • 12x keer jaar

Website Melkvee.nl

De website Melkvee.nl voorziet melkveehouders uit heel Nederland (én daarbuiten) dagelijkse van nieuws en kennis. Dat melkveehouders ons weten te vinden, mag duidelijk zijn:

  • 428.854 sessies per maand
  • 138.634 unieke bezoekers per maand
  • 676.364 paginaweergaven
  • 02.03 minuten gemiddelde bezoekduur

Nieuwsbrief Melkvee

Een belangrijk middel om de boeren dagelijks te voorzien van nieuwste ontwikkelingen is de nieuwsbrief van Melkvee. Op basis van A/B-testen hebben wij onderzocht hoe wij de boeren het beste kunnen bedienen, met als resultaat:

  • 14.778 ontvangers
  • 32% openingsrate
  • 3x per week verstuurd
Alt

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletters, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Agrio_Portret_Zoon_Vader_Melkveehouders

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Melkvee.

Meer informatie

Download de gratis mediakit

In onze mediakit staat alle informatie voor jouw campagne in Melkvee. Hierin vind je o.a. de verschijningsdata, de adverteermogelijkheden en de aanleverspecificaties. Ook andere middelen zoals evenementen, videoproducties en de Agrio TV uitzendingen worden in de mediakit toegelicht. Liever direct een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze media-adviseur voor Melkvee.

Download de mediakit

Alt