achtergrond afbeelding

Dé agenda voor de landbouw

Landbouwagenda Agrio

Maximaal aandacht voor jouw evenement

Landbouwagenda is hét platform voor agrarische evenementen in Nederland. Boeren zoeken en vinden hier alle geplande evenementen: van beurs tot webinar, van studiebijeenkomst tot open dag. Met de handige zoekfunctie is een overzicht van evenementen binnen de eigen sector snel gevonden.

Jouw evenement plaats je gratis op Landbouwagenda.nl. Sectorspecifieke evenementen worden bovendien doorgeplaatst. Hierdoor is jouw evenement ook zichtbaar in de agenda’s van relevante vakbladen en sector- en regioportals. Op deze manier genereer je een groot bereik.

Bereik potentiële bezoekers

Landbouwagenda toont nagenoeg alle agrarische evenementen, chronologisch op datum gesorteerd. Agrarische ondernemers, zowel periferie als boeren en plattelandliefhebbers oriënteren zich hier voor actuele informatie over evenementen.

Met de handige zoekfunctie kun je snel selecteren op datum, soort evenement en locatie. De zoekopdrachten kunnen bovendien opgeslagen worden. Met de Agenda-Alert stelt Landbouwagenda.nl boeren en bedrijven actief op de hoogte van evenementen die aansluiten bij de interesses en sector. Zo bereik je nog sneller het juiste publiek voor jouw evenement.

2.602

Unieke bezoekers online per maand

25.5%

Openingsrate nieuwsbrief

15,2%

Klikfrequentie nieuwsbrief

Pluimveesymposium

Breng jouw evenement in beeld

Website Landbouwagenda.nl

Dit is dé agenda voor agrarisch Nederland. Boeren zoeken en vinden hier relevante evenementen in de eigen sector. Met Landbouwagenda.nl en de handige Agenda-Alert bieden wij optimale aandacht voor jouw evenement.

Adverteren op de website is mogelijk in de vorm van een medium rectangle (300 x 250 pixels) of een leaderboard (728 x 90 pixels) voor een bedrag van € 50,- CPM.

Nieuwsbrief Landbouwagenda

Een belangrijk middel om boeren te informeren over nieuwe evenementen is onze nieuwsbrief. Iedere vrijdag landt de up-to-date nieuwsbrief van Landbouwagenda in de mailbox van vele boeren. Zorg ervoor dat ook jouw evenement erbij staat.

Adverteren in de nieuwsbrief is mogelijk in de vorm van een banner (560 x 97 pixels) voor € 125,- of een advertorial - max. 200 karakters - voor € 150,-. Uitgelicht - max. 200 karakters voor kop - voor € 125,-

Videoproducties Youtube series Marketingcommunicatiemiddelen

En we hebben meer middelen:

Landbouwagenda.nl toont nagenoeg alle agrarische evenementen op één adres. Onze website en nieuwsbrief helpen je jouw evenement bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Maar er is meer! Wij ontwikkelen ook gepersonaliseerde nieuwsbrieven waarin jouw content centraal staat. Daarnaast produceren wij videoseries op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees en Agrio TV Live uitzendingen. Hierin komt een specifiek thema optimaal aan bod. Onze marketing en mediaproductie specialisten helpen je graag verder. Bekijk onze mogelijkheden: