achtergrond afbeelding

Topbodem, groei vanuit gezonde grond

Wat is Topbodem

Ontstaan onder de vleugels van Akkerwijzer zoomt Topbodem in op vraagstukken in bodemmanagement. Hierbij verkennen akkerboeren en themapartners relevante praktijkcases met ondersteuning van onze Topbodemcoach. De inzichten die worden opgedaan publiceren wij in Akkerwijzer, op Topbodem.nl en via de Topbodem nieuwsbrieven.

Zo willen wij met Topbodem het onderwerp bodem structureel op de kaart zetten. Momenteel begeleidt Topbodem een 5-tal telers bij hun veldexperimenten.

Laat Topbodem ook vruchtbare grond zijn voor jouw doelstellingen. Of je nu gaat voor kennisdeling, leads genereren of het bouwen aan jouw merk - met Topbodem kun je jouw plannen realiseren.

Goed gegrond in de akkerbouw

Een 5-tal telers, 6 specialistische partners en 1 bevlogen Topbodemcoach - samen gaan zij relevante en actuele vraagstukken in bodemmanagement aan. Onze redacteuren staan naast hen, letterlijk met de voeten in de klei. De inzichten en ervaringen uit het veldonderzoek worden door hen vertaald naar interessante kennisartikelen. Zo lees je op Topbodem.nl wat werkelijk speelt op het land.

Wil jij bereiken wat wij bereiken?

Vakblad Akkerwijzer

Topbodem publiceert haar artikelen in het vakblad Akkerwijzer, een gevestigde naam binnen de akkerbouw met een loyale en vaste lezersgroep, en dat zie je terug in het bereik:

​​​​​​​

  • +6.450 exemplaren
  • 11x keer jaar
Topbodempartner Akkerwijzer Topbodem Agrio

Word jij onze nieuwe Topbodempartner?

De veldexperimenten van Topbodem leveren ons nieuwe inzichten op. Deze kennis en ervaring zetten wij in om boeren te helpen toekomstbestendiger te worden. Maak ook deel uit van onze missie en word Topbodempartner. Je staat dan met samen de boer aan de kiem van nieuwe ontwikkelingen in bodemmanagement.