achtergrond afbeelding

Biologisch nieuws van Ekoland

Het mediamerk Ekoland

Nieuw bij Agrio, maar al 40 jaar een begrip in de biologische landbouw. Dit is Ekoland, vakblad voor biologisch geïnteresseerde boeren en bedrijven in Nederland en Vlaanderen. Per 1 januari 2022 heeft Agrio Ekoland overgenomen van Uitgeverij van Westering uit Baarn. Met Ekoland verstevigen wij onze strategie om boerenerven toekomstbestendig te houden en te maken.

De biologische sector heeft politiek gezien de wind mee. Een biologische bedrijfsvoering kan daarom een interessante koers zijn voor agrarische ondernemers. Via Ekoland en onze andere sectorportals zoals Akkerwijzer en Melkvee willen wij meer biologische kennis delen. Onafhankelijk, helder en toegankelijk. Ekoland informeert en inspireert middels interviews, onderzoeksresultaten, teeltinformatie en biologisch nieuws.

Ben je actief in het biologisch segment, dan vind je bij ons een scala aan interessante mogelijkheden om jouw communicatiedoelstellingen te realiseren. Deel je kennis, toon je expertise en verstevig jouw merkbekendheid met Ekoland.

Download de mediakit

Vakblad

In gesprek met biologische boeren

Ekoland is al ruim 40 jaar het leidende onafhankelijke vakblad voor de biologische landbouw en aanverwante sectoren in Nederland en Vlaanderen. Onze redacteuren schuiven regelmatig aan bij de boeren. Zo delen we de kennis en ervaring direct vanaf het biologisch boerenland. Vaktechnisch, ondernemersgericht en bovenal toepasbaar in de praktijk. Dat maakt Ekoland een interessant mediamerk voor biologische boeren en bedrijven.

Alt

In beeld bij de biologische boer

Vakblad Ekoland

Hét vakblad voor de biologische landbouw in Nederland en Vlaanderen. Ekoland biedt vaktechnische en ondernemersgerichte informatie, van een hoog toepassingsgehalte.

  • 1.350 exemplaren
  • 11x keer jaar

Website Ekoland.nl

Vanaf oktober 2022 is Ekoland crossmediaal door de lancering van een nieuws- en kenniswebsite en bijbehorende nieuwsbrief:

In verband met de lancering van Ekoland.nl in oktober 2022 zijn er nog een statistieken bekend.

Nieuwsbrief Ekoland

Een belangrijk middel om de biologische boeren twee keer per week te voorzien van vaktechnische en ondernemersgerichte informatie.

  • 1.030 ontvangers
  • 31.7% openingsrate
  • 3x per week verstuurd
Marketing middelen Agrio

En we hebben meer middelen:

Naast het vakblad, de website en de nieuwsbrief beschikken wij nog over meer middelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Wat dacht je van een special newsletters, waarin jij volledig uit kunt pakken met jouw content in de nieuwsbrief? Of een Agrio TV Live uitzending, waarin wij samen een uur lang de boeren informeren over een specifiek thema? Of heb je liever een videoserie op ons Youtube-kanaal met +85.000 abonnees? Onze marketing en mediaproductie-afdeling kan je vrijwel overal mee helpen:

Ekoland

Word jij onze nieuwe kennispartner?

Naast onze onafhankelijke journalistieke nieuwsartikelen en verdiepende verhalen helpen wij de biologische boer ook toekomstbestendig te worden met waardevolle kennis.

Wil jij de biologische boer ook helpen in zijn voortbestaan? Laat je expertise zien en deel je kennis door kennispartner te worden van Ekoland.

Meer informatie